קבבים ברוטב עגבניות

מצרכים:

  • 500 גרם קבב (בקר, טלה או עוף)
  • 1 בצל גדול, קצוץ
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • 1 קופסת שימורים (400 גרם) עגבניות מרוסקות
  • 1/2 כוס רסק עגבניות
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • מלח לפי הטעם
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס מים (אפשר יותר לפי הצורך)

אופן ההכנה:

  1. צולים את הקבב על גריל או במחבת פסים עד להשחמה.
  2. מחממים את שמן הזית בסיר גדול.
  3. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות.
  4. מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה.
  5. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, פפריקה, כמון, פלפל שחור ומלח.
  6. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
  7. מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות.
  8. מוסיפים את הקבב המוקפץ ומבשלים עוד 5 דקות.

מגישים חם עם אורז או פסטה.

 

 

בתאבון !

חזור למתכונים