סיגר חצילים עם בשר

מרכיבים:

  • 500 גרם בשר טחון מספר 4
  • 2 חצילים גדולים, פרוסים לאורך לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ
  • 1 בצל לבן, קצוץ דק
  • 3 עגבניות, קלופות וקצוצות
  • 1 בצל ירוק, קצוץ דק
  • צרור בזיליקום טרי, קצוץ דק
  • צרור פטרוזיליה טריה, קצוץ דק
  • צרור כוסברה טריה, קצוץ דק
  • 4 שיניים שום, כתושות
  • מלח, פלפל שחור, אורגנו יבש, פפריקה מתוקה - לפי הטעם

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
  2. מניחים את פרוסות החציל על נייר אפייה ומברישים בשמן זית. אופים במשך 15 דקות עד שהחצילים רכים.
  3. בזמן שהחצילים בתנור, מטגנים את הבצל הלבן והשום במחבת עד שהם מתרככים.
  4. מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים עד שהוא משנה צבע.
  5. מוסיפים את העגבניות, בצל ירוק, בזיליקום, פטרוזיליה, כוסברה ותבלינים. מבשלים על אש בינונית עד שהרוטב מתמצק.
  6. מורחים כל פרוסת חציל עם כמות נדיבה של המילוי וגוללים לצורת סיגר.
חזור למתכונים